Dining

Misschien wel de beste manier om te genieten van de unieke sfeer van Capo Cucina en het vakmanschap van Romano is in de vorm van een besloten diner. U heeft het hele kookatelier tot uw beschikking en geniet van een heerlijk vier- of vijfgangendiner in Italiaanse stijl. Als u dat wilt kunt u in de keuken komen kijken en luisteren hoe uw gerechten worden bereid.

Capo Cucina biedt verschillende vier- en vijfgangendiners aan voorzien van een passend wijnarrangement van Italiaanse kwaliteitswijnen. Alle ingredienten zijn vers en zorgvuldig geselecteerd, waar mogelijk natuurlijk biologisch.

Een Italiaans diner bestaat traditioneel uit antipasti, gevolgd door de primo, secondo en dolce. Eventueel kan daarna nog een vijfde gang met formaggi worden geserveerd. Het menu wordt in nauw overleg met u samengesteld, op basis van uw voorkeuren of bijzondere wensen. Natuurlijk mag u zich ook laten verrassen.

Er is plaats in de huiselijke kookstudio voor 40 personen aan de gezellig gedekte tafels. Een eventueel alternatief voor grotere groepen is een standing of walking diner, waarbij er diverse kleine gerechtjes worden geserveerd.